Κατήφορος

Άρθρο του "Μυρμιδόνα" στην "Εμπρός". Διαβάστε το νέο άρθρο του "Μυρμιδόνα" στην "Εμπρός" που κυκλοφορεί

Γεγονός 1: Ο Κατσίφας ύψωσε Ελληνική Σημαία και εκτελέσθηκε.

Γεγονός 2: Στην Λέσβο ύψωσαν Σταυρό και συνελήφθησαν. Η ύψωση Σταυρού στην Ελλάδα χαρακτηρίστηκε από το «δημοκρατικό» τόξο ως κίνηση διχαστική!!!



Γεγονός 3: Καμία αντίδραση από την ηγεσία της Εκκλησίας για αυτό το θέμα!

Γεγονός 4: Η αστυνομία του «δημοκρατικού» κράτους, προβαίνει σε «προληπτικές συλλήψεις υπόπτων». Τυχαία, όλοι είναι Έλληνες και δεν είναι ύποπτοι για τίποτε άλλο, εκτός του ότι ίσως, να γιουχάρουν τους κυβερνώντες.

Γεγονός 5: Κανείς δεν τολμά να κυκλοφορήσει με Ελληνική Σημαία στα ρούχα του. Μαζεύονται από το πουθενά μισέλληνες και τον ξυλοφορτώνουν… τον φασίστα…

Γεγονός 6: Η Αθήνα είναι γεμάτη με αφίσες, που στα ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά κι αραβικά, καλούν «μετανάστες» σε συγκεντρώσεις, πορείες και ξεσηκωμό ενάντια στο κράτος, την αστυνομία και τους Έλληνες. Το κράτος κάνει ότι δεν βλέπει.

Γεγονός 7: Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Αθηνών, πλην του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής, όλοι, έχουν υποσχεθεί ότι θα υποστηρίξουν και θα αυξήσουν τους «μετανάστες» στην πόλη.

Γεγονός 8: Στην Ελλάδα των 400 χρόνων Οθωμανικής σκλαβιάς, όχι μόνο χτίσαμε τζαμί, αλλά ο «πρόεδρος της μουσουλμανικής κοινότητας» δήλωσε απογοητευμένος γιατί είναι μικρό!!! (προσέξτε τον τίτλο: «κοινότητας» κι όχι «μειονότητας»)

Γεγονός 9: Ο αρχηγός της ΝΔ αρνείται να ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών.

Γεγονός 10: Ο αρχιτέκτων των Πρεσπών, ο αψήφιστος Κοτζιάς, επιμένει ότι πρέπει να είμαστε υποχωρητικότεροιστους τούρκους.

Γεγονός 11: Ξεκάθαρη άποψη, απέναντι σε κάθε ανθέλληνα, κάθε διεστραμμένο κομμουνιστή άθεο και διεθνιστήέχει μόνον η Χρυσή Αυγή. Όλοι οι άλλοι εφαρμόζουν το «ήξεις αφήξεις ου εν τω πολέμω θνήξεις».

Αυτά είναι αδιαμφισβήτητα γεγονότα. Μπορεί κάποιος να τα ερμηνεύει διαφορετικά, αλλά όχι να τα αρνηθεί. Ενώστε λοιπόν τις «τελείες» από τα παραπάνω σημεία και εμφανίζεται ένα πολύ συγκεκριμένο σχήμα. Το τερατώδες πρόσωπο του φθονερού και θανατηφόρου μισελληνισμού.

Η Πατρίδα βρίσκεται μέσα στον ισχυρότερο κυκλώνα της νεώτερης ιστορίας. Υπάρχει εχθρικό κλίμα, ενάντιο σε κάθε ελληνικό συμφέρον εξωτερικής πολιτικής. Η ενδοτικότητα δεκαετιών, μας κατέταξε στην λίστα των χαμένων, στο τεφτέρι εκείνων που σχεδιάζουν την διεθνή πολιτική.

Υπάρχει επικίνδυνο εσωτερικό μέτωπο, διαλυτικών ενεργειών και σχεδίων. Χιλιάδες ξένοι πράκτορες επιχειρούν στην Ελλάδα, με όχημα τον αναρχο-κομμουνιστικό χώρο και με σχέδια ανατροπής της κοινωνικής συνοχής και αλλοίωσης του Έθνους.

Υπάρχει όμως ελπίδα. Υπάρχει Μέτωπο αντίστασης. Είναι το Κίνημα των Εθνικιστών. Οι υπερασπιστές της Σημαίας. Οι υπερασπιστές της Μακεδονίας, της Θράκης, της Ηπείρου, του Αιγαίου. Οι υπερασπιστές της Τιμής και του μέλλοντος του Έθνους.

Οι εκλογές που έρχονται είναι η κρισιμότερη μάχη της δεκαετίας. Συναγωνιστές, μην φοβηθείτε τις ύβρεις τους. Μην φοβηθείτε την βία τους. Χρυσή Αυγή για να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Αν όχι εμείς ποιοι; Αν όχι τώρα πότε;


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.