ΕΔΡΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΡΑΒΔΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ – ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΓΣΕΕ: Ή ΠΡΟΣΧΩΡΕΙΤΕ ΣΤΟ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΡΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

Τραμπούκικες επιθέσεις κατά των εργατοπατέρων της ΓΣΕΕ πραγματοποίησαν και σήμερα οι ραβδούχοι του ΠΑΜΕ στο κτίριο της ΓΣΕΕ στην Πατησίων, κατά την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας της ΓΣΕΕ, σε συνέχεια των τραμπούκικων επιθέσεων που οδήγησαν σε ματαίωση του πανελλαδικού συνεδρίου της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα. Όπου, όλως τυχαίως, δεν εμφανίστηκε ποτέ η αστυνομία, καίτοι είχε ζητηθεί η προστασία της για την διεξαγωγή του συνεδρίου…





Αφορμή για τους σημερινούς τραμπουκισμούς των ραβδούχων ήταν η παρουσία στον χώρο του προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Δημήτρη Καραγεωργόπουλου, την απομάκρυνση του οποίου απαίτησαν.




Ωστόσο, άλλη είναι η αιτία των τραμπουκισμών: οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ ανήκουν κυρίως στο κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και οι ραβδούχοι του ΠΑΜΕ έχουν αναλάβει να τους φέρουν -με το καλό ή με το ζόρι- στον… ίσιο δρόμο, δηλαδή στη… «Γέφυρα» που οδηγεί στο… «Προοδευτικό Μέτωπο» του ΣΥΡΙΖΑ. Κι όσο οι πασόκοι εργατοπατέρες αντιστέκονται, τόσο θα τους βαράνε οι ραβδούχοι των άτυπων συγκυβερνητών Τσίπρα και Κουτσούμπα!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.