ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ» ΒΑΦΤΙΣΕ «ΕΘΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.!

Το πόσο προδότες είναι, απέδειξαν για μια ακόμα φορά οι «δημοκράτες» του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», κατά την απόφαση του ευρωκοινοβουλίου για αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, αλλά και το ψήφισμα υπέρ της αποχώρησης του Αττίλα από την Κύπρο, την καταδίκη των παραβιάσεων του εναερίου χώρου της Ελλάδας και των θαλάσσιων υδάτων της, το κάλεσμα της άρσης του casus belli και την αποδοκιμασία των ισλαμικών κύκλων που θέλουν τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.


Έτσι, ΣΥΡΙΖΑ, Νουδούλα και Ποτάμι καταψήφισαν την απόφαση, η οποία επικράτησε με 370 ψήφους υπέρ, 109 κατά και 143 αποχές.

Μάλιστα, ο σταλινικός Κούλογλου, σ’ ένα παραλήρημα ακατάστατης οθωμανολαγνείας, ταύτισε με τα… εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος την είσοδο της Τουρκιάς στην Ε.Ε. – που ως πρώτη συνέπειά της θα έχει την απώλεια της Θράκης, με την άμεση εγκατάσταση εκεί εκατοντάδων χιλιάδων Τούρκων, όπως θα έχουν πλέον δικαίωμα ως «Ευρωπαίοι πολίτες»!

Η Νουδούλα, με μια άκρως υποκριτική ανακοίνωσή, εξηγεί γιατί καταψήφισε την απόφαση «παρά το γεγονός ότι συμφωνεί απολύτως με τις σκληρές συστάσεις που απευθύνει η Ευρωβουλή προς την Τουρκία», διότι όπως τόνισε η είσοδος της Τουρκιάς στην Ε.Ε. είναι «προς το συμφέρον της Ελλάδος»!!!

Το δε Ποτάμι, χαρακτήρισε την διευκόλυνση της εισόδου της Τουρκιάς στην Ε.Ε. «εθνική γραμμή από τη δεκαετία του 1990»!!!

Να τους χαίρονται τους προδότες αυτοί που τους έστειλαν στο ευρωκοινοβούλιο με την ψήφο τους και που ετοιμάζονται να τους ξαναστείλουν στις προσεχείς ευρωεκλογές!

(ΥΓ) 1: Οι προδότες των ΑΝΕΛ και της Ένωσης Κέντρου δεν εκπροσωπούνται στην ευρωβουλή, αλλιώς θα είχαν τις ίδιες απόψεις, το δε… τιμημένο κουκουέ το παίζει γενικά κατά της Ε.Ε.

(ΥΓ) 2: Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.