Ο Γαβρόγλου “συζητάει” με το φιλοσκοπιανό Ουράνιο Τόξο την εισαγωγή της «μακεδονικής γλώσσας» στο ΠΑ.ΜΑΚ!

Εθνικά απαράδεκτος (και βεβαίως επικίνδυνος) αποδεικνύεται ένας ακόμη υπουργός της εθνομηδενιστικής Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος αφήνει «ανοιχτό παράθυρο» στις προκλήσεις των φιλοσκοπιανών του Ουράνιου Τόξου, που απαιτούν την εισαγωγή της «μακεδονικής γλώσσας» στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ) στην Θεσσαλονίκη.


Μπορεί ο πρύτανης του ΠΑ.ΜΑΚ. να απέρριψε, άμεσα και χωρίς αστερίσκους, την απαράδεκτη πρόταση-πρόκληση των φιλοσκοπιανών, αλλά ο Γαβρόγλου δεν έπραξε το ίδιο, καθώς όχι μόνο δεν στήριξε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας απέναντι στις ανεδαφικές αξιώσεις του Ουράνιου Τόξου, αλλά όσα είπε αφήνουν περιθώριο ερμηνείας ως υποστήριξη στις απαιτήσεις των φιλοσκοπιανών κύκλων εν Ελλάδι!

«Όντως, τη διάβασα κι εγώ. Διάβασα και την ανακοίνωση», είπε ο Κώστας Γαβρόγλου και συνέχισε: «Καταρχάς, είναι μια ανακοίνωση που λέει δεν μπορούμε να συνομιλούμε με πολιτικούς φορείς, αν θυμάμαι καλά ήταν μια τέτοια διατύπωση. Εμείς διαφωνούμε. Οι πολιτικοί φορείς είναι και αυτοί μέρος της δημοκρατίας μας, αυτά είναι επιστημονικά ζητήματα που θα τα λύσει η επιστημονική κοινότητα. Θα μου επιτρέψετε, λοιπόν, να το συζητήσει η επιστημονική κοινότητα και με βάση τις συζητήσεις που θα γίνουν θα δούμε εμείς πώς θα κινηθούμε. Αλλά επιστημονικά ζητήματα πρέπει να τα συζητάει η επιστημονική κοινότητα»!

Ο Γαβρόγλου, που δεν συνομιλεί με την «φασιστική Χρυσή Αυγή», δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να συνδιαλέγεται με τον φιλοσκοπιανό φορέα. Ο ασκός του Αιόλου, που άνοιξε η κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, έβγαλε από μέσα του όλους τους ανέμους της προδοσίας σε βάρος της Μακεδονίας ΜΑΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.