ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ: «ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ-ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ»

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Την οργή Αγιορειτών αλλά και μεγάλης μερίδας του κλήρου φέρεται να έχει προκαλέσει η στάση του νεοσύστατου πολιτικού φορέα, Ελληνική Λύση και του Προέδρου κ. Κυριάκου Βελόπουλου.

«Ιερή» οργή φέρεται να έχει προκαλέσει η νέα πολιτική προσπάθεια του π. βουλευτή του ΛΑΟΣ, κ. Κυριάκου Βελόπουλου. Τα αρνητικά αισθήματα σε Αγιορείτες και κληρικούς πηγάζουν από την έντονη φημολογία που τεχνιέντως αφήνει το κόμμα με την επωνυμία ΄΄Ελληνική Λύση΄΄ να αιωρείται, ότι δήθεν την προσπάθεια αυτή στηρίζει το Άγιο Όρος και παράγοντες της Εκκλησίας.



Σε επικοινωνία που είχε σήμερα ένα από τα βασικά στελέχη της Μοναστικής Πολιτείας του Άθωνα με το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ανέφερε πως αυτή η φημολογία είναι πλήρως αβάσιμη, το Άγιο Όρος δεν αναμιγνύεται στα πολιτικά ζητήματα και στις εκλογές.

Ο Γέροντας συμπλήρωσε πως έχει λάβει γνώση για το τι διαρρέεται από τον συγκεκριμένο χώρο και υπογράμμισε πως όποιος παίζει τέτοια παιχνίδια στην πλάτη Μοναχών κοροϊδεύει τους πιστούς και δεν έχει καμία σχέση με το Άγιο Όρος αλλά και την Αποστολή όλων μας, η οποία είναι μονάχα να υπηρετούμε το έργο του Κυρίου μας, να διδάσκουμε την αγάπη και να στηρίζουμε κάθε άνθρωπο που έχει την ανάγκη μας.

Έντονες είναι επίσης οι διαμαρτυρίες κληρικών, από Μητροπόλεις της Βορείου Ελλάδος, οι οποίοι καταγγέλουν ότι δέχονται πιέσεις διαδικτυακά με σκοπό να υποστηρίξουν στελέχη και υποψηφίους, για να φανεί ότι έχουν τη στήριξη της Εκκλησίας.
πηγη

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.