«Βόμβα» από το iefimerida.gr: «Ο Κασιδιάρης αντίπαλος του Μπακογιάννη στον δεύτερο γύρο - Πέμπτος ο Ν. Ηλιόπουλος»!

«Βόμβα» από το iefimerida.gr: «Ο Κασιδιάρης αντίπαλος του Μπακογιάννη στον δεύτερο γύρο - Πέμπτος ο Ν. Ηλιόπουλος»!

Όσο κι αν θέλουν να κρύψουν την αλήθεια τα συστημικά ΜΜΕ, υπάρχουν στιγμές που αναγκάζονται να γράψουν ή να πουν την αλήθεια.



Η ιστοσελίδα iefimerida.gr αναφερόμενη στις δημοσκοπήσεις σε Περιφέρειες και Δήμους, γράφει τα εξής για τον Δήμο Αθηναίων:

«Οι πρώτες μετρήσεις στην Αθήνα δείχνουν τον Κώστα Μπακογιάννη να θεωρείται ανίκητος και να κερδίζει την κούρσα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Ο δε υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να δυσκολεύεται να περάσει στον δεύτερο γύρο, αφού την είσοδο στην κούρσα της δεύτερης Κυριακής διεκδικούν με αξιώσεις και ο πρώην υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος (ΚΙΝΑΛ) αλλά και ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. Ο άγνωστος στους περισσότερους ψηφοφόρους Νάσος Ηλιόπουλος έρχεται 5ος στις μετρήσεις και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψει τα προγνωστικά».

Επί της ουσίας, το iefimerida.gr ομολογεί ότι ο αντίπαλος του «φιλελέφτ» Μπακογιάννη στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Αθήνα θα είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης και η Ελληνική Αυγή για την Αθήνα με ό,τι βεβαίως συνεπάγεται αυτό για τον πολιτικό «σεισμό» πολλών ρίχτερ που θα προξενήσει αυτή η εξέλιξη.

Όλοι όσοι ζουν, εργάζονται και κυκλοφορούν στην πολύπαθη πόλη της Αθήνας βλέπουν και γνωρίζουν τι πραγματικά ισχύει για τις προθέσεις και τις επακόλουθες πράξεις ψήφου των δημοτών στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Η Ελληνική Αυγή για την Αθήνα θα είναι ο μεγάλος νικητής εκείνης της εκλογικής βραδιάς!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/bomba-apo-to-iefimerida.gr-o-kasidiarhs-tha-einai-o-antipalos-tou-mpakogian#ixzz5iihp1o7X

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.